Sarah om ATU

ATU har for mig været en måde at skabe nye relationer til andre unge med samme akademiske interesser og ambitioner. Derudover har det været super fedt, at kunne deltage i de mange seminarer de udbyder. Jeg har selv brugt dem til en masse, som ikke kun var skolerelaterede, men også som en del af min almene dannelse.  

ATU har givet mig en masse muligheder for at opsøge viden på et højere niveau end den almene gymnasieundervisning. Jeg har fået muligheden for at sparre mine ideer og spørgsmål med eksperter på forskellige områder.

Derudover har den viden, jeg har fået, givet mig et forspring med hensyn til emner, som jeg ellers ikke ville møde på gymnasiet. Dertil er ATU også for mig en måde, hvorpå fremtiden bliver mere ”nær”. Jeg har for eksempel deltaget i seminarer med tidligere Yale-studerende, en ansat på Cambridge University, og andre virkelig spændende mennesker.

Deltagelsen i ATU var for mig en virkelig god beslutning, som jeg er taknemlig for at have fået muligheden for at være en del af.

Del på Facebook
Del på Twitter