Statsskolen hejser regnbueflaget

Det sker på Statsskolen

Tags:

Del eventet på:

Facebook
Twitter

Statsskolen hejser regnbueflaget

Lørdag den 26/8 er der for anden gang Pride-parade i Sønderborg. Tillykke!

Den nystartede LGBTQ+ forening i Sønderborg vil gøre Sønderborg til mangfoldighedens hovedstad i Syd- og Nordslesvig – en ambition vi helhjertet kan tilslutte os.

Derfor vælger vi på Sønderborg Statsskole igen at hejse regnbueflaget på lørdag, når Priden finder sted.

Rektor Ole Kamp Hansen:

”Statsskolen er en stor og rummelig skole, hvor der er plads til forskellighed. For os er det vigtigt at støtte og bakke op om dem, der kæmper for retten til at være sig selv, og til at udtrykke sig på den måde, som man ønsker.

Køn og seksualitet, normer og grænser fylder meget hos de unge. Temaer, som vi også har et stort fokus på her på skolen.

Rektor Ole Kamp Hansen:

Vi har mange forskellige elever, med mange forskellige baggrunde, historier og identiteter. Eleverne er rigtig gode til at rumme hinanden, acceptere forskelligheden og se værdien i denne.

Ved at hejse regnbueflaget viser vi, at på Statsskolen og i Sønderborg er der plads til alle. At stå op for disse værdier tænker jeg også er et moderne gymnasiums ansvar. Vi er forpligtiget på at forberede og uddanne eleverne til tolerance, ansvarlighed, medbestemmelse og til at blive demokratiske borgere med respekt for menneskerettigheder. Det er naturligt for os at gå foran med et godt eksempel, og derfor har vi valgt at hejse regnbueflaget på Statsskolen!

Vi ønsker alle en rigtig god Pride!

Regnbueflag over Statsskolen. 

 

Dato

26 aug 2023

Tid

Hele dagen
QR Code